lauantai 16. marraskuuta 2013

Komia päivä

Alkaa jo muistuttaa eläkeläisen kiireisiä päiviä. Kohta pitää ruveta himmaamman. Varsinkin verkkopedagogiikka teettää töitä sopivan paljon.  Päivän yksi kohokohta oli reissu uimahalliin. Uinti kulkee kummallisen helposti vaikka kunto ei tietenkään ole mikään aivan valtava. Kovin montaa sekuntia ei 50 m matkavauhti ole huonontunut,  mikä on aika yllättävää. Yksi syy lienee uimahallin kostea ja lämmin ilma, mikä on keuhkoille suotuisaa hengitettävää.

Yo-kirjoitusten tulokset tulivat tänään syksyn kirjoittajien osalta.  Hyviä tuloksia näytti olevan kautta linjan ja kyllähän omiaan on aina kiva kentän laidalla jännittää. Paljon on oppinut oppimisesta ja motivaatiosta ihan vain myötäelämällä ja sivusta seuraamalla. Ja onhan sitä tullut sekaannuttuakin. Useimmiten aivan turhaan. Kyllä ne itse tietävät vaikka kyllä joskus vähän potkua perälautaan tarvitsevatkin. Tyytyväinen nuori mies leijaili kotiin koulusta ja lähti Turkuun festivaaleille. Ensi viikon haasteena on ajokortti.

Heikillä meni ensimmäinen päivä suorastaan loistavasti Amerikassa, paremmin kuin olisin osannut odottaa. Hieno juttu. Toivottavasti koko viikonloppu menee samaa rataa, koska nyt on uran viimeinen näytönpaikka.

Nyt läppäristä meni näyttö kokonaan pimeäksi. 32-tuumainen tv on tällä hetkellä monitorina ja toimii väliaikaisena ratkaisuna aivan hyvin. Vaikea tietää enteileekö koko laitteen hiljenemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti