sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Myrskyä taas odotellessa

Tänään tuli harvinaisesti tehtyä enemmän siivoa kuin sotkua. Vaatekaappi räjähti keskelle lattiaa ja vailla käyttöä olevat vaatteet lähtivät pirkkakassissa pihalle.  Kummasti tuli kaappiin tilaa.

Shakin MM-kisoissa Intiassa Magnus Carlsen johtaa 4-2. 6,5 pistettä vaaditaan voittoon, joten nyt  alkaa olla ratkaisun makua ilmassa.

Ensimmäinen kunnon syysmyrsky voi olla  nyt tulossa. Edellinen meni Suomen ohi. Norjan rannikon hirmumyrsky on saavuttamassa tässä yön tunteita ja aineellista vahinkoa on odotettavissa runsaasti. Päivän valjetessa Suomeenkin tulee vähintäänkin rippeitä.

Latvala on (kumma kyllä) mukana vielä voittotaistelussa mukana Walesin rallissa. Ehkä hänestä tulee vielä huippukuski, vaikka monelta on jo toivo mennyt. Useampi liikahdus parempaan on nyt jo nähty. Mikolla menee vähän toiseen suuntaan, mutta töitä taitaa olla tiedossa vielä ensi kaudelle. Ja rallissa on 100 000 kertaa mahdollisuus tehdä virhe. Yksikin on liikaa. Raaka laji.

Formuloissa Heikki oli yhden kierroksen kisassa kahdeksas ja Valtterille yhdeksäntenä uran paras tähän mennessä. En kuitenkaan uskalla veikata pisteitä, yllätyksen puolelle menisi.

Poimintana vielä sellainenkin uutinen, että monien talviurheilusuosikki O-E Bjoerndalen näyttää olevan kunnossa pitkästä aikaa. Hän sijoittui kauden avauksessa toiseksi vain muutaman sekunnin Svendsenin perässä. Vieläköhän Björkka nousee mitalille Olympiakisoissa?

Vointi on ollut vahva, mutta olemattoman pieniä vihoitteluita ja muistutuksia elämän realiteeteistä on ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti