torstai 12. helmikuuta 2015

Uutta tietoa

Virallinen lääkäripäivä oli tänään. Hyvät olivat uutiset. Hoito jatkuu ennallaan vielä kolmella kuurilla. Pusketaan kasvainta ulos mahdollisimman kauas. Kuusi kuuria tuntui jo rankalta, mutta jostain kyllä löytyy voimia ja motivaatiota, kun tuloksiakin on tullut.
---
Ukrainassa päästiin laihaan sopuun. Vanhan sanonnan mukaan laiha sopu voittaa lihavan riidan. Näin tässäkin tilanteessa varmasti on.  Sopimus, joka saatiin aikaan oli kyllä laihuudessaan ennen näkemätön. Siitä oli sopimus, että oli sopimus, mutta ihan tarkkaan ei tunnu olevan selvää, mitä sovittiin ja ketkä olivat osapuolet. Tulitauko alkaa vasta parin päivän päästä. Miksi niin? Pitääkö nyt ampua ohjukset ja muut paukut ihan muuten vaan. Pitää toivoa parasta. Pahin uhka tullee venäläismielisistä kapinallisista, jotka eivät tunnu olevan oikein kenekään hallinnassa. Heillä tuntuu taisteluhaluakin olevan, mikä ei rauhansuunnitelmaa ainakaan helpota. Putinilla heihin tuskin on täyttä vaikutusvaltaa.
---
Kreikassakin neuvoteltiin viime yönä. Mitään sopimusta ei saatu aikaan. Kreikka pelaa uhkapeliä. Voi olla, että tuolla tyylillä jää vielä musta pekka käteen.

2 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla - jaksamista Vesa! Pusketaan, pusketaan..
    T: Petri

    VastaaPoista
  2. Kiitos Petri ja kiva, että laitoit kommenttia! Laittakaa rohkeasti kommentteja näkyviin, mukava jos herää ajatuksia teksteistä tai muista jutuista.

    VastaaPoista