keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Euroa ja odotusta

Maailma pidättää henkeään tänä iltana. Päästäänkö Ukraina-keskusteluissa eteenpäin vai...Niin mikä on edes vaihtoehto, puhutaan että tämä on viimeinen mahdollisuus välttää suursota. Kukaan ei näytä kovinkaan optimistiselta, päin vastoin.

Vointi on ollut vaihteleva tänään. Välillä tulee nukuttua erittäin syvää, raskasta unta. Tuon unen jälkeen olo on pahimmilaan kivulias koko kropassa, kaikki paikat narisevat. Tällaista tuli tänään koettua. Oli aika rankkaa, mutta toipuminen onneksi tapahtui.

Sitten on sellaista kevyempää "lepotila"-unta, josta on helppo nousta. Vähän enemmän kuin torkahtelua. Esimerkiksi blogia kirjoitettaessa torkahtaa ja ruudulle ilmestyy kuusi riviä "w"-kirjainta. Tämä moodi menee päälle, jos tietää että täytyy herätä jonkun syyn varjolla, esimerkiksi kun saa lähteä kuskaamaan jotakuta. Elimistö ei mene tuolloin syvään horteeseen, vaan on heti toimintavalmiina. Epäilen, että käyttämäni lääkkeet  ovat vaikuttaneet uneen.

Tätä kirjoitettaessa CNN-kanavalla oli videohaastattelussa Alex Stubb. Aiheena oli Kreikka ja sen lainajärjestelyt. Hän puolusti jämäkästi nykyisiä järjestelyjä ja toi esiin sen, miten Suomi on ollut laajasti tukemassa Kreikkaa. Jämäkkä kansainvälisen tason esiintyminen Stubbilta. Myös Euronewsillä;llä oli tänään juttu Suomesta. Lähes kymmenminuuttisessa jutussa näytettiin, miten kaupat ammottavat tyhjyyttään asiakkaista Lappeenrannassa venäläisten ostosturistien kadottua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti