sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Nyt Suomi ryhtiä!

Ei ollut mitaleja tänään jaossa suomalaisille, tai jaossa olisi ollut muttei ollut ottajaa. Reijo Jylhän maajoukkueella on valtavasti töitä edessään ollakseen uskottava parin vuoden päästä kotikisoissa. Hiihtäjät ovat taantuneet kautta linjan. Näin huonoja ei saa olla silloin. Suomen valintoja parisprinttiin en tajua ollenkaan. Yhdistetyssä ja hypyissä on kohta sama tilanne kuin Ruotsilla, ei yhtään uskottavaa kilpailijaa edes.

Olen siis iloinnut punaisten puolesta. Erityisesti sympatiseerasin Finn Haagen Kroghia, maailman tämän hetken parasta mieshiihtäjää. Piskuinen saamelainen Kautokeinosta sai ensimmäisen starttinsa ja toivottavasti pääsee ladulle myös jollakin henkilökohtaisella matkalla. Kilpailu joukkueen sisällä on kova. Hän oli huikea parisprintissä ja petasi Northugille kultamitalimaaliintulon.

Saksa on vuollut paljon mitaleja sekä yhdistetyssä että hypyissä. Kovia suorituksia kautta linjan! Ruotsillekin jäi mitali tänään käteen, mikä on hyvin tärkeää kisatunnelman kannalta. Kotiinkin pitää jotakin jäädä.

Voinniltaan päivä on ollut aika vaisu, melkeinpä takkuinen.  Ehkä turhankin paljon on ollut mietittäviä asioita. Kipulaastarista loppui virta hiukan ennen aikojaan, joten sen kanssa on elämään opettelu vielä käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti