sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Pohja on ohitettu

Nyt on pohja ohitettu, näin olen päättänyt. Selkä ja kylki ovat nyt siinä kunnossa, että kävely ja pieni lihaskuntoharjoittelu ovat mahdollisia. Pakkasta, liukasta ja influenssaa toki kartan asti. Henkiset voimavarat kiinnitetään nyt kuntoutumiseen. Kesäksi kuntoon-kampanja on alkanut. Konkreettisia tavoitteita olisi hyvä miettiä. 5000 askeleen päivittäinen askelmäärä voisi olla meikäläiselle kova, mutta realistinen tavoite. Syksyllä, ennen kylkimurtumaa 3000 askeleen taso toteutui ja tuntui hyvältä.
---
Hiihtoja tuli taas katseltua. Naisten ja miesten yhdistelmäkisaa tuli kanavasurffailtua YLE:lta, SVT:lta ja NRK:lta. Tilanteen mukaan tuli seurattua eri kanavia. Kotikentällä varsinkin Kalla on suuren mielenkiinnon kohteena. Hänen mitalinsa oli erittäin tärkeä ruotsalaisille. Norjalaisille taas erityisen tärkeä oli Astrid Jakobsenin hopea. Hän on kokenut paljon vastoinkäymisiä ja nouseminen kisajoukkueeseen ja menestyminen herätti sympatiaa monessa. Ruotsilla ja Norjalla on keskinäinen matsi käynnissä ja iltastudiossa he kohtaavat toisensa keskusteluun ja pieneen keskinäiseen hiontaan. Suomen selostukset ja studiot ovat selvästi vaisumpia aivan menestystoteutumistakin johtuen. Norjan selostuksissa on sellainen piirre, että siellä kysytään paljon myös toisten urheilijoiden suorituksista, esim. Northug vastasi oman maaliintulonsa jälkeen kysymykseen joukkuetoverin hyvästä suorituksesta. Ja mukavampihan sitä on kuunnella joukkuetoverin kehuja kuin synkkää marmatusta omasta huonosta suorituksesta. 
---
Andreas Romar loukkaantui jälleen. Hän kaatui syöksykilpailussa maaliintulon jälkeen ja ajautui selkä edellä katsomoon. Romarin ura on uskomaton, milloinkahan hänellä on ollut ehjä kausi, kun koko ajan tarvitsee olla verstaalla. Nyt tuli useita murtumia selkään, polvi rikki monesta kohdasta. Saas nähdä tekeekö Andy jo johtopäätöksiä urastaan vai parsitaanko mies vielä kerran kasaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti