perjantai 17. kesäkuuta 2016

Vinkki unettomille

Unettomuudesta kärsiville suosittelen radion kuuntelua(Yle Puhe) tai telkkarista kakkosen seuraamisesta. Itselläni on yöllä TV2-auki, josta tulee Yle-arkiston radio-ohjelmien helmiä uusintana. Olen kuunnellut 1995 MM-finaalia sekä Arto Mellerin ja Teemu Mäen haastatteluja.
---
Yksinhuoltajapäivä oli aika rankka. Siitä kertoo se, että iltarukouksen aikana Hyttynen kysyi:"Iskä nukutko sä?" Kongi kumahti totaalisesti. Maaliton Saksa-Puola meni ihan ohi. Heräsin puoli kolmen maissa ja olen käyttänyt aikaa papereiden arkistoimiseen, joka ei varsinaisesti ole lempipuuhaani. Syynä moiseen puuhaan on se, että olen aamulla menossa labraan näytteenottoon. Lähetteet on perinteisesti säilytetty jääkaapin ovessa magneetin alla. Ylioppilasjuhlia varten joku on siivonnut ne pois. Kukaan vaan ei tiedä minne. Noloa hukata lähete.
---
Kummallinen somekohu nousi siitä, että nainen, Marianne Miettinen oli asiantuntijana. Sen tiedän, että hän on tuottanut paljon materiaalia mm. valmentajakoulutukseen ja on perehtynyt laajasti eri maiden valmennusjärjestelmiin. Huippuasiantuntijasta on siis kysymys. Mitä itse tein? Aloitin kanavasurffailun ja totesin että selostusta voi seurata myös Tanskan, Ruotsin ja Norjan kanavilta.  Tanskan ja Ruotsin tunnelmat olivat aika apaattisia, joten jäin seuraamaan NRK:n lähestystä, mutta mikäs siellä hämäsi? Kaksi naista. Toinen juontajana ja toinen asiantuntijana. Oli siellä miesasiantuntijakin, mutta en kiistä ettenkö olisi kokenut pientä ärtymystä asiasta. En tiedä miksi, asiantuntijuuden puutteesta ei ainakaan ollut kysymys. 90-luvulla  joissakin kisoissa Jutta Rautiainen oli asiantuntijana, enkä tuolloin muista kuulleeni porua asiasta. Mutta eipä ollut someakaan tuossa vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti