keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kisatunnelma alkaa nousta- nyt mukaan veikkaamaan!

Heräsin läppäri sylissäni klo 5.30. Jotkut lääkkeet tekevät sen että nukahtamisen raja voi olla tosi jyrkkä. Nyt onkin alkamassa sytostaattikuurin yhdestoista päivä, mikä kokemuksen mukaan on rankin, koska mukaan toinenkin lääke ja elimistö antaa siitä omat vieroksuvat kommenttinsa. Tuolloin yritän mielessäni kiittää lääkettä siitä, että olemme elämän ja kuoleman taistelussa samalla puolella kovaa vihollista vastaan. Tätä jatkuu loppuviikon ja ensi viikon saakin ottaa huilin kannalta siltä osin.

Katseet kääntyvät kohti jalkapalloilun EM-kisoja, jotka ovat jo aivan ovella. Perjantaina on ensimmäinen ottelu. Pari vuotta sitten MM-kisojen yhteydessä järjestin kisaveikkauksen, josta tuli omassa face-piirissä varsin suosittu. Nyt tuli kovasti pyyntöjä uudesta kisaveikkauksen järjestämisestä ja mikäs siinä! Kisoja seuratessa on kiva samalla jännätä, miten veikkaus on onnistunut. Jalkapallo on vieläpä niin ympäripyöreä laji, että sopivana päivänä kuka tahansa voi voittaa kenet vaan.

Veikkaus on tälläkin kertaa yksinkertainen. Se ei vaadi erityistä lajituntemusta, mistä ei toki haittaakaan ole. Ensimmäisessä vaiheessa veikataan alkusarjasta jatkoon menijät. Kisoissa on mukana 24 maata, joista16 menee jatkoon ja nämä pitäisi osata veikata. Lisäksi ensimmäisessä vaiheessa veikataan tulevaa euroopanmestaria ja kisojen maalikuningasta. Hallitseva mestari on Espanja ja suosikkeja maalikuninkaaksi voi voisi löytyä vaikka seuraavasta joukosta: Saksan Thomas Müller, Ruotsin Zlatan, Ranskan Antoine Griezman tai Puolan Robert Lewandowski.

KISASIVUSTO LÖYTYY TÄÄLTÄ






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti