sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Takkua

Yhteys- ja laitevaikeuksista johtuen tekstiä ei ole syntynyt kovinkaan paljoa viime päivinä. Aiheita kyllä olisi matkan varrelta löytynyt enempäänkin, mutta kännykällä naputtelu hidastaa kirjoittamista. Virheitä tuppaa tulemaan enemmän, jolloin korjaamiseen menee aikansa. Muutamaan kerran on käynyt se kirjoittajaa ehkä eniten harmittava eli tekstin kadottaminen. Jatkoa ajatellen tietää nyt ainakin sen, että reissussa pitää olla kunnon näppäimistöllä varusteltu kirjoituslaite.
...
Alpeilla on kuvankaunista, tuntuu välillä ettei mieli edes pysty tuota kauneutta ottamaan kunnolla vastaan. Sulattaminen vie aikansa.Se alkaa jotenkin näyttää ihan vaan tavalliselta vaikkei sitä olisikaan.
...
Kroatia lähti kisoista kotiin, se oli itselle pettymys, koska Kroatia on ollut kisojen yksi piristys. Se voitti Espanjan, mikä aina mainittava juttu. Mutta, kuten usean muunkin kohdalla, voitot on ansaittava myös tärkeissä peleissä.
...
Monen hyvin aktiivisen päivän jälkeen tänään oli takapakin vuoro voinnin suhteen. Onneksi lomalla saa levätä jos tarve vaatii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti