perjantai 29. huhtikuuta 2016

Punto primera

SJK sai ensimmäisen pisteensä viidennessä ottelussa. Putoamistaistelu on tällä hetkellä  Kerhon paikka sarjataulukossa. Tuota yhtäkään pistettä ei olisi ilman Viron maajoukkuevahtia Aksalua, joka pelasi loisto-ottelun. Kerho oli taas umpisurkea. Kävin aiemmin viikolla SJK;n hallilla hiukan haistelemassa  tunnelmaa eikä tietystä painostavasta fiiliksestä voinut välttyä. Siinä voi suuret persoonat olla kovilla, kun peli ei kulje eikä loukkaantumiset asiaa helpota ollenkaan.  Valmentajallekin tilanne on aivan uusi. Alla on vain menestystä. Kriisiytyneen joukkueen kurssin kääntäminen on aivan toinen juttu.
---
NATO-selvitys on julkaistu tänään. Sotilasliittoon liittymistä on jahkailtu yli 20-vuotta. Samalla on asejärjestelmän harmonisoitu ja vaivihkaa on harjoiteltu NATOn kanssa. Käytännössä on menty niin lähelle NATO:a kuin mahdollista ilman täysjäsenyyttä. Venäjä kokee NATO:n uhkana. Sen kannattaisi nyt olla Suomen suuntaan aika nätisti eikä mörköillä, kuten se nyt tekee. Kannattaisi miettiä mitkä asiat vaikuttavat kansalaisten mielipiteisiin.  Nykyinen strategia päin vastoin ajaa Suomea liittoutumaan.
---
Voinnista sanon sen verran, että tänään on ollut melko vahva päivä. Sytostaateista ei vielä ole tullut haittoja. Lämpimänä päivänä oli hyvä kävellä melko paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti