sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kiekkoa ja pientä tokenemista

Parempaan suuntaan meni vointi tänään. Päivällä oli yksi heikko jakso, mutta sieltä pääsi onneksi lepäämällä ja syömällä takaisin elävien kirjoihin.
---
Ikisuosikkini Tappara ryösti eräpallon HIFK:ltä itselleen finaaleissa. Jokohan Tapparalle suotaisin mestaruus kolmen katkeran hopeavuoden jälkeen.Tämän päivän ottelussa ratkaisumaali syntyi tulkinnanvaraisesta tilanteesta, josta helsinkiläisille jäi paha maku suuhun.

Jääkiekko on ollut muutenkin esillä, kun Pikkuleijonat ovat USA:ssa taistelleet pääsystä finaaliin isäntämaata vastaan. Suomi pelasi uskomattoman ylpeästi ennakkosuosikkia vastaan. Yhtään ei nöyristelty ison vastustajan edessä. Viimeinen viisi minuuttia oli mahtava trilleri. Tilanne oli 1-1. Suomi teki alivoimamaalin ja USA tasoitti heti. Aivan lopussa Suomi vielä teki pari maalia. Puljujärvi oli aivan liekeissä.  Ja pojat lauloivat Maamme-laulua kuin miehet. Loistavaa, finaalipaikka tuli!
---
Latvala johti Argentinan rallia, kunnes...tapahtui jotakin vähemmän yllättävää...ulosajo. Ei ollut uralla ensimmäinen tapaus. Monta voittoa on jäänyt saamatta, kun ei ole mahtunut tielle. Taas pitää koota itsensä seuraavaan tilaisuuteen.