perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kohtuullisessa vireessä

16-vuotias kaunottaremme hyväksyttiin kunnialla katsastuksesta läpi, mikä oli päivän paras uutinen. Japanilaisiin on voinut luottaa tässäkin suhteessa eikä koville ota vielä ollenkaan. Täysi-ikäisyys lähestyy.
---
Kävelyaskelia tuli täyteen melkein kymppitonni. Sellaisia lukemia ei ole nähty sitten helmikuun, joten sillä perusteella kunto ei aivan huono ole. Vielä pari viikkoa sitten kolmentuhannen askeleen kokoaminen keskimäärin oli yläraja. Tällä viikolla tulee tuplat tuohon verrattuna. Ilmeisesti säiden lämpiäminen ja ilman puhdistuminen ovat tuoneet osansa.  Henkisellä puolella on paljon rankempaa, erilaisia prosesseja on varastossa läpikäytäviksi, mutta sielläkin on ajoittain voimaantumista havaittavissa.   
----
Naislentopalloa on näytetty telkkarissa. Peli on näyttänyt tosi taitavalta ja ovathan pelaajat huikeannäköisiä ilmestyksiä, 180-190 cm hirmutrimmissä olevia panttereita. Ajat oat muuttuneet tässäkin suhteessa. HPK katkaisi pitkän mestaruusputken, mikä on aina terveellistä lajissa kuin lajissa. 
---
Miesten jalkapallon puolella puolustavalta mestarilta SJK:lta on ehkä odotettu liikaa. Pelillisesti joukkue ei mielestäni ole vielä ollenkaan viimevuotisella tasolla. Jeremenkon tulo keskikentälle on muuttanut peliä paljon. Hän on erikoisen taitava pelaaja Suomen kentille. Hän jakelee valtavan tarkkoja pitkiä syöttöjä ja dominoi keskustaa, mutta... Minusta näytti siltä, että muut pelaajat keskikentällä pienenivät, he vain antoivat pallon Jeremenkolle ja katsoivat, mitä hän tekee. Pitää toki muistaa, että Joupiskan tekonurmi ei oikein sovi jalkapalloiluun, kenttä on liian kova ja taitopelaaminen on vaikeaa pallon pomppiessa liikaa. Pitänee siis odottaa kesän hyviä nurmia ennen lopullista tuomiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti