sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Palanneet voimat, taide-elämys ja Nollakerho

Voimat ovat palanneet suunnilleen normaalille tasolle. Asia on helppo tarkistaa kännykän askelmittarista. Olo on oikeastaan aika hyvä juuri nyt. Eipä olisi uskonut pari päivää sitten. Perheen saaminen kokoon viikonlopuksi vaikutti eittämättä asiaan myönteisesti.  Ensi viikko on jälleen yksinhuoltajaviikko, mikä tietää kovaa haastetta omille aika vähäisille voimille. Onneksi mummulasta saa apua harrastuksiin kuljetuksissa.
---
Tämän päivän akrobaattivoimistelijoiden kevätnäytös oli upea. Puolentoista tunnin tiivistä showta oli tekemässä arviolta lähes kaksisataa esiintyjää. Kahta loppuunmyytyä näytöstä oli katsomassa varmasti toista tuhatta katsojaa.  Olihan se jotekin hämäävää nähdä Hyttynen pyramidissa ylimpänä sillassa kolmannessa kerroksessa. Nuo ovat niitä ainutlaatuisia hetkiä, jotka pitäisi osata elää täysillä. Ei niitä usein tule vastaan.  Paljon ovat voimistelijat tehneet työtä. Kuluneen viikon aikana Hyttysellä tuli käytettyä parikymmentä tuntia harjoituksiin ja näytöksiin. Ekaluokkalaiselle se on  aika paljon. Vanhempana en osaa pitää asiaa aivan ongelmattomana. Eniten pelkään loppuunpalamista ja kyllästymistä kaikkeen urheiluun. Toistaiseksi sisäinen palo on kuitenkin kova.
---
SJK:n kohdalla katastrofi on toteutumassa. Se jatkaa nollakerhona ja peli aivan sekaisin. Jälkiviisaana täytyy sanoa, että osasin tätä kyllä pelätä. Niin monta henkisen ja pelillisen rungon pelaajaa lähti viime kauden mestarijoukkueesta pois. Tilalle on tullut joitakin hankaliksi väitettyjä pelimiehiä. Pitää kuitenkin muistaa, että Ropsilla oli aika lailla sama tilanne viime vuonna. Syksyllä kauden päättyessä Rops jäi vaivaisen pisteen mestaruudesta ja sai hopeaa. Muutos ei kuitenkaan synny itsestään. Ropsin valmentaja Juha Malinen osaisi neuvoa, mutta haluaako, onkin toinen juttu.
---
Jälkiviisaus puheenollen, NHL-voittoveikkaus meni aivan pieleen jo ensimmäisellä kierroksella, kun New York Rangers putosi tylysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti