perjantai 8. elokuuta 2014

Tabletteja ja paranevaa vointia

Hyvä päivä ollut, vointi ollut aika vahva enimmäkseen. Toipuminen hoitojaksosta otti taas pienen askeleen eteenpäin. Viikko on ollut mukava, kun on ollut aamiaisvieraita melkein joka aamu. Lämpimässä säässä on saanut syödä ulkosalla ja päässyt ajoissa ylös. Tästä on etua lääkkeenotonkin kannalta, kun aamun lääkkeet saa otettua ajoissa.

Lääkkeet puheenollen, heh, tablettikin tuli huollosta, eikä mennyt täyttä kuukauttakaan. Meinasin kyllästyä odottamiseen ja eihän tabletti koska eihän tabletti mikään välttämättömyys ole. Mutta onhan siinä hyvät juttunsa. Lehtiä sillä on mukava lukea.

Opetusministeri näyttää edelleen olevan aivan hakoteilla oppivelvollisuuden pidentämisen kustannuksista.Tuntuu, että kaikki muut osaavat laskea viidentoista miljoonan olevan riittämätön summa uudistuksen tekemiseen. Ikäluokan ollessa noin 60000 tämä lisäraha tarkoittaa 250 euroa jokaista ikäluokan opiskelijaa kohtaan. Tuolla summalla pitäisi esimerkiksi ostaa oppikirjat ja laskimet kaikille, saada opetus järjestettyä kouluruokailuakaan unohtamatta. Lukiolaisen kirjat maksavat noin 500 euroa vuotta kohden, joten lasku kaatuu jo siihen. Krista Kiuru, ole hyvä ja tutki asia vielä kerran.



1 kommentti:

  1. Mukavaa elokuun eloa, kiva lukea näitä Sinun juttujasi.... Voi hyvin!

    VastaaPoista