sunnuntai 31. elokuuta 2014

Koskeen vaan!

Koripallo on mielenkiintoinen ja intensiivinen laji, jossa tilanteet aaltoilevat erittäin nopeasti. Eilen illalla oli unelmaottelu USA:a vastaan. Asetelma oli vähän samanlainen kuin HJK-Barcelona-ottelussa eli aika epäreilut jaot oli tehty. USA pyyhki Suomella lattiaa aika totaalisesti. Suomi pelasi huonosti, mutta ennen kaikkea USA oli häkellyttävän hyvä. Aikaa ja tilaa ei jätetty kentälle yhtään ylimääräistä. Kuudenkymmenen pisteen ero kertoo ottelusta olennaisen. Heti tänään vastassa oli Ukraina, joka ei ole turnauksen kovimmasta päästä (ranking 46, Suomi 39). Reilummat jaot siis. Ottelu oli tosi jännittävä ja Suomi onnistui kääntämään pelin voitoksi. Maanantaina on vapaapäivä ja tiistaina ottelut taas jatkuvat.

Huomenna se sitten alkaa. Solumyrkkyhoito. Lääkeyhdistelmä on harvinainen, kuten sairauteni solutyyppikin. Lääkärit tietävät, että Kuopiossa ja Tampereella sitä on joskus käytetty, mutta omakohtaista kokemusta heillä kenelläkään ei ole kyseisen hoidon antamisesta.

Epävarma olohan sitä on, että mitä tuleman pitää. Jos kaikki meneekin maksimaalisesti pieleen...Samanlainen olo on ollut joskus kun on mennyt itselleen vähän liian rankkaan huvipuistolaitteeseen. Kauhuskenaariot on käyty läpi. Mitä jos putoan laitteesta tai se jumittuu jotenkin ylösalaisin?

Huvipuistolaitteesta voi kieltäytyä. Samoin hoidoista. Mutta silloin jäisi tärkeä kortti näkemättä. Entä jos niistä hoidoista olisi merkittävästikin apua? No, tällaisia sitä tulee pohdittua aikansa kuluksi. Nyt ei auto muuta kuin hypätä koskeen ja toivoa parasta.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti