keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kielirajan takana

Olisi jo suurempi ihme kertoa, että lämpötila oli alle 30 astetta tänään. Mittaushistorian pisin hellejakso sen kun jatkuu. Tuli käytyä kielirajan toisella puolella yllättäen. Joskus parhaillakin pyöräilijöillä uudetkin renkaat räjähtelevät ja he tarvitsevat huoltoautolle kuljettajaa. Niinpä tuli tehtyä pieni keikka Malaxiin. Samalla päivän viileä hetki tuli koettua. Tästä iso kiitos auton ilmastoinnille.

Palautuminen sädehoitojaksosta on selvästi edennyt tämän päivän perusteella, mistä olen iloinen. Tauti etenee laajalla rintamalla, joten pienistäkin edistysaskelista täytyy nyt iloita. Senkin takia, että kuntoutuisi seuraavaan hoitojaksoon.

HJK kärsii Kyproksella, tätä kirjoitettaessa ottelu on vielä kesken. Euroseikkailu alkaa todellisuudessa olla lopuillaan taas kerran. Ylivoima Suomessa ei riitä vastukseksi edes Kyproksen joukkueelle. Karua, mutta taas kerran totta.  Keskittykäämme siis saappaanheittoon ja eukonkantoon, jos halutaan olla kansainvälisellä tasolla.

On kerrottu venäläisten tekemästä salasanavarkaudesta. Toista miljardia salasanaa on varastettu. 500 miljoonaa näistä on sähköpostiosoitteita. Samoin USA epäilee uutta tietovuotajaa. Tämä on erittäin huolestuttava kehityssuunta. Osoittaa, että tietoturva on täysi vitsi. Sitä ei oikein tunnu olevan, vaikka olisi millaiset salasanat, jos palvelimeen ei voi luottaa. Välillä tulee miettineeksi, että mitä tapahtuu, kun eräänä päivänä Googlen tai Microsoftin palvelut eivät toimikaan. Sinä päivänä asiat ovat sekaisin. Miten riippuvaisia haluamme olla näistä koneista?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti