sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sykähdyttäviä hetkiä

Eilisestä blogipäivityksestä huomaa, että nuolaisin ennen kuin tipahti. Latvala teki sen (taas) -  ylivoimaisesta johtoaseman ajoi ulos. Ja leikki oli siinä. Näin MM-kamppailu taisi mennä sivu suun. Ja henkisesti tuosta kestää toipua pitkään. No formulassa meni sentään paremmin, kun Valtteri oli taas podiumilla ja Kimikin mukavasti neljäs. Rosberg sai yleisöltä buuaukset, kun taklasi tallikaverin ulos kahden ajetun kierroksen jälkeen. Kovaa on peli.

Uimari Ari-Pekka Liukkonen ui sensaatiomaisesti pronssille pitkän radan EM-kisoissa. Alle 22 sekuntia vinstalla on todella kova kansainvälinen tulos 208 cm pitkältä jättiläiseltä. Menee sykähdyttävien urheiluhetkien joukkoon.

HJK kävi Etelä-Pohjanmaalla katkaisemassa kuudentoista ottelun tappiottoman putkensa. SJK otti erittäin ansaitun voiton Klubista, joka toki lepuutti muutamaa pelaajaansa europelejä varten. Ylpeä sai tästä joukkueesta olla.

Oireet olivat tänään poissa. Aivan levossa on tullut oltua. Illalla piti käydä autolla ajamassa 10 km lenkki ihan vaan maiseman vaihteluksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti