torstai 21. elokuuta 2014

Pieni liekki

Ei annettu aivan helppoa päivää tänään. Heikkoutta ja vähän kipuakin ollut kannettavana. Nyt illalla olo on jo vähän parempi ja sellainen olo, että tästäkin päivästä saa olla kiitollinen vaikkei aina niin mukavaa ollutkaan. Kovasti olen saanut tukea ja apua käytännön asioissa. Valitettavasti olen joutunut yhteydenottoihin suhtautumaan torjuvasti. Huonosti olen jaksanut viestitellä ja puhelimessa puhua. Silti on tuntunut hyvältä, että vierelläkulkijoita on tässäkin tilanteessa ettei ole unohdetuksi jäänyt.

Pari päivää sitten katsoin tv-psykologi Dr.Philin jakson. Aiheena oli yliluonnollinen ja studiossa oli mm. numerologi, meedio ja värien näkiijä. Mukana oli myös skeptikko ja yliluonnollisesta vakuuttunut empiirinen tutkija. Valitettavasti jaksoa ei taida löytyä netistä, se olisi ollut mukava linkittää.

Ohjelma oli mielestäni asiallinen siinä, että siinä pyrittiin olemaan kriittisen neutraaleja. Katsoja sai tehdä tulkinnat aivan itse, kuten asiaan kuuluukin. En usko, että ohjelma oli huijausta. Dr. Philin imago ei sellaista kestäisi. Hänen ohjelmansa ovat arvostettuja ammattipiireissäkin, mikäli oikein ymmärrän.

"Hörhöt"  saivat tehtäviä tuntemattomien ihmisten kanssa. He tiesivät selvästi enemmän kuin pelkällä arvaamisella voi tietää. Hämmästyttävisti tiedettiin vaikkapa henkilöiden nimiä ja elämäntapahtumia.  En tässä ota kantaa meedioihin tai spiritualismiin ollenkaan, minua ne eivät juuri kiinnosta. Mieluummin pidän välimatkaa. Mutta ohjelma toimi itselleni hyvänä muistutuksena, että tässä maailmassa on paljon asioita, joita minä en ymmärrä. On sellaista näkymätöntä, joka on läsnä ja vaikuttaa. Pystyn siitä jotakin aavistamaan, mutta tietäminen on aivan liian iso sana tähän yhteyteen. Kaikkea ei tarvitse ymmärtää. Pyhän kosketus on jotenkin salattu.


j

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti