perjantai 22. elokuuta 2014

Cheek,Cheek, Cheek

Venäjälle pitäsi antaa joku innovaatiopalkinto. On mielestäni erittäin kekseliästä verhota hyökkäys toiseen maahan avustuskuljetukseksi. Minä en ainakaan olisi siihen pystynyt. Satoja avustusrekkoja on ylittänyt valtakunnan rajan ilman Ukrainan hallituksen suostumusta. Kukaan venäläisten lisäksi ei tiedä, mitä rekoissa on. Monet epäilevät joukossa olevan aseita. Kansainvälinen yhteisö kihisee raivosta, mutta mitään ei taida olla tehtävissä.

Cheek tekee suomalaista musiikkihistoriaa tänä viikonloppuna pitämällä kaksoiskonsertin Olympiastadionilla. 80 000 kuulijaa on luku, jota voi vain ihailla. Cheek on kerrassaan osunut kultasuoneen, noin hyvä kukaan ei voi olla. Taloudellisesti Cheek elää kaksoiskonsertin rahoilla loppuelämänsä mukavasti, mikäli haluaisi. Tällaiset jutut tuovat sitä kuuluisaa pöhinää laajemminkin. Tänään arvioitiin, että kyseiset konsertit tuovat 10 milj. euroa Helsinkiin erilaisten palvelujen kautta. Näillä sitä taloutta käynnistetään eikä kaikki mene suoraan ulkomaalaisen artistin laariin. Konserttien työllistävä vaikutus on huomattava, merkittävä määrä miestyövuosia. Lisää näitä. Ja varmasti konsertitkin ovat elämyksiä sinänsä.

Vointi ollut tänään sellainen varovainen. Päivän aikana kertyi valtava nestehukka. Alkoi sydän tykytellä, mutta saavillinen vettä sisäisesti nautittuna auttoi. Vielä pitäisi ajaa yksi lentokenttätaksin vuoro tälle illalle. Matkalla kuuntelen Cheekiä ihan periaatteesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti