torstai 14. elokuuta 2014

Mörökölli yllätti

Yleisurheilun EM-kisat jatkuivat toista päivää. Kisat etenevät mukavalla reippaalla rytmillä ja Ylen tiimi toimii asiantuntevasti ja tarkasti. Turhat ja kiusalliset haastattelut ovat vähentyneet. Mukava kyläkilpailun tuntuma on ollut  näissä Züricin kisoissa. Katsomokin on selvästi isoja stadioneita pienempi,jolloin katsomon tyhjyys ei häiritse aamupäivisinkään. Lajeista oma suosikkini on 10-ottelu. Siinä punnitaan kaikki urheilijan ominaisuudet.

Suomalaisista Oskari Mörö teki SE-n 400 m aidoissa ja eteni finaaliin. 21-vuotias urheilija paransi omaa ennatystään kahteen otteeseen vieläpä isosti ja vielä on siis yksi juoksu edessä.
---
Eilen lämmiteltiin kansallisia sarjoja kohti Euroopan supercupin finaalissa. Vastakkain olivat Real Madrid ja Sevilla. Ronaldo näytti pelaamisen mallia tekemällä pari upeaa maalia. Hän on tullut takaisin pikku takapakin jälkeen. Alta pois, 30 maalia voi helposti luvata tuolla vireellä! Toivottavasti hänkin saa pelata vapaana loukkaantumisista.
---
Venäjä yrittää saada Suomeen oman radiotoimiluvan. Voisi vain kuvitella, miten Venäläinen probagandaradio kertoo venäläisen totuuden maailman asioista. Ei ministeri oikein lämmennyt asiassa.
---
Vointi sallinut jonkinlaista aktiivisuutta. Pistävä rintakipu on kulkenut kaverina tänään ainakin välillä. Sen kanssa on pärjännyt, kun sitä on kunnioittanut eikä ole antanut sille valtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti