lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tuiskupäivä

Vaisu ja uupunut päivä, joka parani merkittävästi iltaa kohti. Tuiskukävelyn jälkeen selvästi parempaa oloa. Yrityksenä on raahautua pari kertaa päivässä  pienelle kävelylle vaikka olo olisi kuinka huono. Tänään strategia toimi hyvin.

Soini oli tänään Ykkösaamussa. Varsinainen piikki poliitikkojen lihassa. Saa poikkeuksellista kansainvälistä huomiota, nauttii kansan suosiota, omaa syvemmät arvot kuin moni poliittinen broileri ja lisäksi on kiusallisen oikeassa monessa asiassa. Saapa vielä sympatiapisteitä siitä, että on median tölvimänä jatkuvasti. Taitava populisti, joka on kuitenkin onneksi monella tavalla vastuullinen ja maansa parasta ajatteleva. Ei verrattavissa vaikkapa Italian populisteihin. Käsittämätöntä, miten koomikko joka ei edes halua hallitukseen voi saada 25% äänistä. Siis Italiassa näin.

Toivottavasti Suomessa pystytään ajattelemaan maan parasta ja tekemään yhteistyötä mm. työmarkkinoilla. Jopa USA on karu esimerkki siitä, miten yhteistyö ei toimi. Obamasta odotettiin messiasta, joka korjaa edeltäjänsä tuhot ja palauttaa maailmaan harmonian. Mutta messiaita on ennenkin naulittu ristille. Obama onnistui polttamaan siipensä republikaanien kanssa, jotka asettuvat kaikissa päätöksissä poikkiteloin ainakin niin kauan kuin Obama on vallassa. Suomessa ei onneksi ole sukset ainakaan vielä samalla tavalla ristissä, vaan on vielä toivoa yhteistyöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti