tiistai 12. maaliskuuta 2013

Hauska sääelämys

Eilisen bloggaamisen jälkeen olo parani vähitellen tosi paljon luontaishoidoilla, kävelyillä ja dokumentin katselulla. Kiitos ystävät viesteistä ja mukanaolemisesta! Yö tuli nukuttua tosi hyvin ja aamupäivällä oli sairaalareissu edessä. Tai piti olla.

Keliolosuhteet ovat tänään aika poikkeukselliset täällä päin. Lunta on satanut tähän mennessä (klo 14) ainakin 40 cm. Ja kuten arvata saattaa, aurauskapasiteettia riittää tuskin pääteillekään. Taksikuski sattui olemaan viehättävä renkikuljettaja,  jonka ajoi lumipenkkaan jo noin 5 km jälkeen. Onneksi oli kotona nelivetohiace ja etätyötä tekevä tutkija. Niin saatiin melko nopeasti hinauskalusto paikalle ja pirssi takaisin tielle. Mutta näkyvyydestä kertoo jotain se, että alle sadan metrin päässä taksi ajoi uudelleen hankeen. Sovittiin sitten, että taitaa olla parasta luovuttaa tämä sairaalareissu ja jatkaa Hiacella takaisin kotiin huilaamaan huomista päivää varten. Oikeastaan tämä oli aika hauska elämys. Vahinkoja ei tullut henkilöille eikä kalustolle. Ja olo on aika piristynyt.


1 kommentti:

  1. Tätä lumimäärää ei voi todeksi uskoa. Kirjoitustasi lukiessani se jo naurattaa, vaikka lumitöitä tehdessä ei vielä naurattanut.
    Olet ajatuksissamme. Voimia taisteluun!
    Sirkku

    VastaaPoista