sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Viattomien lasten päivänä

Vielä ei ollut se päivä, kun kulkee hyvin. Ehkä se on huomenna. Pakkanen tekee ilmasta kuivaa ja ehkä vähän vaikeasti hengitettävää.  Nyt on pitänyt vain ottaa rauhallisesti.

Malesialaisilla lentokoneilla on oikeasti vaikeaa. Nyt AirAsian Airbus A320kone on ollut vuorokauden kadoksissa.  162 ihmistä on kadoksissa. Musta on ollut vuosi malesialaisella ilmailulla, jo kolmas epätyypillinen tapaus. Erikoista tässä tapauksessa on koneen katoaminen matkalentokorkeudessa. Yleensä onnettomuudet tapahtuvat nousun tai laskeutumisen yhteydessä. Toivottavasti ei ole kysymys terrori-iskusta. Niitä nyt ei ainakaan kaivattaisi.

Pelikonsolit on nyt sitten vapautettu häirinnästä ja Pleikkarin kauppa toimii taas. Olihan se kurja pila jouluaattona häiritä monen lapsen pelaamista, jota on odotettu pitkäänkin. Onneksi yleensä mukana on sellaistakin pelattavaa, johon ei nettiä tarvita. Tästä tapauksesta tekee kummallisen suomalaisen Kimdotcomin osuus asiassa. Hän väittää sopineensa hakkeriryhmän kanssa häirinnän lopettamisesta. Taas yksi merkki tietokoneyhteiskunnan suuresta haavoittuvuudesta.




 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti