lauantai 13. joulukuuta 2014

Huono vitsi...

Kunto oli kohtuullinen kunnes erehdyin yskäisemään. Se kivun vihlaisu tuntui kovalta. Kylkeä ei ole kuvattu, mutta lääkäri arveli kylkiluun murtumaa. Niihin ei taida paljoa hoitoa olla tarjolla kivunlievityksen lisäksi.  
..
Aamupäivä meni DVD:tä töllöttäessä. Kolme tuntia toista maailmansotaa. Alan osata tärkeimmät päivämäärät ulkoa, mitä tulee sodan keskeisiin käännekohtiin. Hyödyllistä....heh.

Jari Sarasvuon firma joutui yrityssaneeraukseen. Monet ovat vahingoniloisia ylimielisen suurisuun vaikeuksista, näin ainakin kuvittelisin. Sarasvuon kasvatti firmansa työntekijämäärää nollasta neljään sataan. Hän laajensi firmaa nopeasti ulkomaille ja halusi olla maailman paras. Hän haki kuuta taivaalta, mutta riskit realisoituivat ikävästi. Yrittämiseen kuuluvat riskit ja mahdollisuudet epäonnistua. Sarasvuon firma on maksanut yhteiskunnalle kymmeniä miljoonia verotuloja. Sitä ei pitä unohtaa. Monet menestyneet yritysjohtajat ovat tehneet konkurssin ennen suurta menestystään. Kuinkahan tässä käy.

Eräässä kolumissa tänään otettiin esiin ydinase osana kireää poliittista tilannetta. Tällaisia asioita ei ole tarvinnut aiemmin ajatella onneksi sentään. Putinilla pommeja piisaa ja halu näytellä muskeleita on kovin suuri. Kyllähän se mautonta häneltä on lennellä atomipommikoneilla Itämerellä. Periaateissa noissa koneissa voi olla pommit kiinni. Oikein huono vitsi pieneltä mieheltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti