keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Unisena kohti uutta vuotta.

Nyt oli vuorossa uninen päivä. Eilinen retki taisi tuntua vielä jäsenissä. Muutenkin viikon unikeskiarvot ovat kuukaudessa nousseet huomattavasti. Selkä on ollut parempi kuin aikaisempina päivinä. Hankalia ovat sellaiset liikkeet, joissa pitää vaikka lattialta poimia joku esine. Silloin tuntuu oikein kankealta. Huomenna alkaa lääkekuurin rankin vaihe, joten posliinia saa ehkä halata. Mutta onneksi se menee ohi.

Taas on mitattu poliittista kannatusta puolueiden välillä. Mielestäni olen asiassa objektiivinen ja taas hämmästelen, miten erään puolueen kohdalla uutisoidaan mieluummin negatiivisia uutisia. Nytkin olisi ollut mahdollisuuksia nostaa esiin aivan muitakin otsikoita.  En aivan ihmettele, jos perussuomalaiset kokevat olevansa mediapelin kohteena. Uutisoinnin pitäisi olla ehdottoman tasapuolista varsinkin jos pelataan veronmaksajien rahalla.

Mitä asiaan itseensä tulee, niin 13.12. kirjoitin perussuomalaisten erittäin typerästä kehitysapupolitiikasta, joka perustuisi vapaaehtoisiin kansalaisten lahjoituksiiin. Tällaiset puheet näkyvät väistämättä kannatuksessa. Kyllä kansa tietää.

Joulun kaunis talvikeli on muuttumassa vesikeliksi. Tuli kokeiltua kengänpohjiin lisättäviä piikkejä jääsohjossa. Ne olivat oikeinkin tehokkaita, ei tarvitse lähteä nastalenkkareita kokeilemaan. Muutaman euron panostuksella sai mahtavasti pitoa lisää. Kaatumisesta sain oman osani vajaa kuukausi sitten.

Huomiselle tavoitteena olisi päästä pelaamaan lautapelien klassikkoa, ei Afrikantähteä, vaan sitä toista, Monopolia. Mutta siitä ehkä lisää tarinaa huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti