sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tenkkapoo

Latvala voitti Ranskan rallin. Voitto on merkittävä, koska suomalaiset juhlivat hyvin harvoin asvaltilla. Ogierin kotikisan voitto oli myös kova juttu. Viime kaudella Ogier oli täysin ylivoimainen, mutta viimeistään nyt voidaan sanoa Latvalan nousseen haastajaksi joka suhteessa. Käytännössä kuskit ovat tällä hetkellä yhtä nopeita ja yhtä luotettavia. Oli upeaa nähdä, miten Volkkarin pojat tuulettivat Latvalan voittoa. Saksalaistallille suomalaisen voitto on varmasti mieluinen.

SJK pelasi tänään kauden huonoimman pelinsä. Vepsu oli paljon parempi. Silti mitali varmistui, mikä on nousijajoukkueelle harvinaisen hyvä saavutus. 3300 katsojaa lokakuussa jalkapallokatsomossa on myös hyvä saavutus. Toivottavasti voitot eivät muutu liian arkisiksi.

Melkoinen tenkkapoo tuli lääkkeiden kanssa eilen. Lauantai-iltaisin on tapana täyttää lääkeannostelija seuraavaksi viikoksi. Yllätykseksi havaitsin, että toinen sytostaatti on finiitto kesken kuurin. Aamuksikaan ei enää ollut lääkettä. Viikolla olin käynyt kolme eri kertaa apteeksissa johtuen tilauksista ja reseptien täydennyksistä. Eilen siis havaitsin että lääkettä ei silti ollut. Kaikki paikat etsittiin ja vaihtoehdot mietittiin. Taloyhtiön roskikset pengottiin ja mietittiin, onko lääkkeet voinut lentää ulos auton ikkunasta. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi mennä lakki kourassa aamupäivällä apteekkiin selvittämään asiaa. Joka tapauksessa lääkettä tarvittiin kiireesti. Ja niinhän siinä sitten  kävi, että apteekkiin tilattu lääke oli jäänyt toimittamatta minulle.Lääkeitä oli monia ja tilauksia useampia. Itse olin pudonnut kärryiltä jo aiemmin ja niin oli näköjään apteekkikin. Eli sieltä se onneksi löytyi ja kuuri jatkui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti