keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kiusaamista vastaan

Kaikenlaisesta kiusaamisesta puhutaan paljon. Tärkeä aihe. Minua käy sääliksi ministeri Vapaavuori, jota kiusataan ihan liikaa. Yksi mies on joutunut ottamaan vastaan turhan paljon epäreilua ja rankkaa kohtelua. Ei riittänyt menettää pääministerin posti. Valtiovarainministeri puukottaa jatkuvasti selkään omilla sooloiluillaan. Talvivaaran katastrofi kaatuu päälle. Talous on kaikin puolin kuralla. Lisäksi vielä juristit viisastelevat pilkuillaan.  Taakkaa riittää, Vapaavuorta tarvitaan selittelemään sitä sun tätä.  Älkää nyt enempää kiusatko Vapaavuorta! Eikä pidä unohtaa isoa voittoa telakkapuolella.
---
Putin-tavaroita pusketaan Suomen markkinoille enenevässä määrin.  Mielestäni on järjetöntä asua sikalan ja navetan vieressä ja samalla kuljetuttaa pöytäänsä maidon Saksasta ja joulukinkun Tanskasta. Kuluttajalla on valta ja vastuu.
---
Talvivaarassa puhutaan miljardin euron velkojen anteeksiannosta. Summa on niin hirvittävä, että tajuaakojan sitä oikein kukaan. Ei hyvältä näytä Talvivaaran tilanne. Koska on pakko nostaa kädet pystyyn?
---
NATO:n uusi pääsihteeri on norjalainen Jens Stoltenberg. Siinä on eräs ehdottomista suosikkipoliitikoistani. Diplomaattinen, tyylikäs, maltillinen ja vahva. Arvelisin, että hän on parasta mahdollista mainosta NATO:lle. Syvästi sivistynyt poliitikko sotilasliiton johdossa kuulostaa paremmalta kuin joku toinen vaihtoehto.
---
Vointi on ollut melko hyvä tänään, hiukan pää on kyllä ollut sumea. Huomenna taas pitää ulkoilla enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti