sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kuurin loppu

Yöllä tuli lähdettyä kävelylle maaottelun jälkeen. Sää oli poikkeuksellisen leuto, täysin tuuleton ja lämpötila oli mukavat kuusi astetta.  Aamupäivä tuli sitten nukuttua unirästejä.

Eilen alkoi Putous. Ei mikään ylin suosikkiohjelma ollut vaikka muutama hyvä hahmo mieleen jäi edellisiltä tuotantokausilta. Ensituntuma uuteen tekijäjoukkoon ja hahmoihin oli positiivinen. Jos hahmot kehittyvät, löytyy näistä vielä monta makeaa naurattajaa. Paksu nainen oli hillittömän hauska, samoin puoliorava. Ja ainahan venäläisille naisille kelpaa vitseissä pikkuisen nauraa.

Naistriatlonissa ainona suomalaisena huippuna kimaltelee Kaisa Lehtonen. Pari viikkoa sitten hän saavutti MM-hopeaa lajissaan, tosin vähän harvinaisemmalla matkalla. Harmittavaa Lehtosen kohdalla on se, että triatlonissa hän tuskin tulee saamaan olympiapaikkaa. Se vaatisi osallistumista useisiin karsintakilpailuihin, mikä puolestaan vaatisi liian paljon massia. Niinpä Kaisa Lehtosen mahdollisuudeksi päästä Riioon jää maraton, jossa hän myös on Suomen paras. Sääli jos taloudellisista syistä ei voi kilpailla omassa lajissa.  








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti