torstai 12. syyskuuta 2013

Onnen hetkiä


Paljon yllätyksiä ja toimintaa tänään. Ei ollut vieläkään pyöräilypäivä tänään.

Mikään ei voi olla hurmaavampaa seurata, kun 5-vuotias alkaa itsekseen ymmärtää numeroita ja kellonaikoja. Oikea ja vasenkin on yhtäkkiä hallinnassa, toisin kuin itsellä. On sekin huikeaa seurata lukiolaisen alkutaivalta ja toisaalta yo-kirjoituksiin valmistautumista vieläpä omalta aihealueelta. Harvalla taitaa olla tällaisia onnenaiheita ympärillään.

Opetuslupakin on enemmän tai vähemmän ajankohtainen asia. Vasemmistoliittolainen liikenneministeri Kyllönen ajatteli vähävaraisia perheitä ja vaatii opetusluvan hinnan alentamista entiselle tasolleen ensi vuoden alusta. Hyvä niin. Rohkeaa avata tehtyjä päätöksiä, mutta onhan se päätöksentekokulttuurina arveluttavaa

Big Brotheria olen yrittänyt seurata ainakin toisella silmällä. Tällä kertaa kun mukana ei ole pelkästään julkkistyrkkyjä nuoria aikuisia. Nyt mukana vähän varttuneempaakin väkeä. Andy McCoy on omaa luokkaa kiinnostavuudessaan. Erikoisesti puhuvasta rokkarista on paljastunut persoonallista syvyyttä yllättävänkin paljon sekä lämmintä persoonallisuutta. Samaa ei voi sanoa kaikista naaraspuolisista ihmisistä. Eilen kyllä sanoivat toisilleen niin rumasti, että meni vähän maku katsomisesta. Andyn mukana katosi ohjelmasta paljon. Mutta nuorison kanssa saa aikaan hyviä eettisiä keskusteluja talon jutuista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti