tiistai 17. syyskuuta 2013

Nuoriso voi paremmin


Harmittavaa, että median ammattitaito on jossain sillä tasolla, ettei osata erottaa Jehovaa ja Jehovan todistajaa toisistaan. Miten asiallinen keskustelu olisi mahdollista näistä lähtökohdista jos ei osaa erottaa ihmisen ja jumalan käsitettä toisistaan?

Nuorisolla menee aikaisempaa paremmin. He kokevat tulevansa aiempaa paremmin kuulluiksi, syövät terveellisemmin, liikkuvat enemmän, lihovat ja käyttävät alkoholia vähemmän. Koulujen, varsinkin lukion työilmapiiri on parantunut ja keskusteluyhteys on hyvä yli 90%:lla vanhempiinsa. Todella hyviä uutisia, jotain on tehty oikein nuorison kanssa. Huolenaiheena oli lähinnä tyttöjen masentuminen, jota esiintyy selvästi liikaa.

Suomalaista urheiluhistoriaa tehdään paraikaa Englannissa, kun Sami Hyypiän valmentama Leverkusen pelaa Mestarien liigaa Old Traffordilla. Harva ehkä ymmärtää saavutuksen merkitystä. Suomesta ei tulla kyselemään Mestarien liigaan päävalmentajaksi kovin usein, eikä tultu Hyypiänkään kohdalla. Hiljainen Hyypiä on omalla esimerkillään ja toiminnallaan  raivannut tiensä Hollannissa, Englannissa ja Saksassa joukkueensa kapteeniksi ja sittemmin päävalmentajaksi Saksassa.

Tänään tullut nukuttua päivällä ennätyspaljon. Yöllä tulin katsoneeksi Thomas Ledin-dokumenttia, joka oli maaginen. Sen jälkeen ei uni heti tullut. Vointi ollut ihan hyvä, joskaan päivää ei tehokkaaksi voi millään lailla sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti