lauantai 14. syyskuuta 2013

Makuulla mennyt

Makuulla on mennyt tämä päivä, vointi ollut aika heikko. Mahakipu on kuitenkin helpottanut, eikä muuta kipua ei ole ollut. Unirytmi tuottaa nyt omat haasteensa.

Olen saanut tähän blogiin liittyen toistuvasti palautetta siitä, että annan liian positiivisen kuvan voinnistani. Että lukijoille muodostuu aivan liian myönteinen kuva tilastani.  Sitä on tietenkin itse hyvin vaikea arvioida, millainen kuva lukijoille tulee kirjoituksista. Tietenkin sitä miettii, mitä haluaa yleiseen jakoon laittaa sisäisistä tunnoistaan ja mitä pitää itsellään. Tuskin sitä kukaan kuolemansairaan blogia viitsisi lukeakaan, jos elämän rajat ja realiteetit olisivat liian paljaana läsnä.
Omasta mielestäni olen kuitenkin olen kirjoittanut totuudenmukaisesti fiiliksistä. Voihan sitä vakavastikin sairaana voida hyvin ja toisin päin.



BB:ssä näköjään poistetaan porukkaa päivittäin. Kynnys poistaa joku riidan seurauksena on aika pieni. Fyysistä tarttumista ei siedetä lainkaan, mikä on erittäin hyvä viesti taloon ja sen ulkopuolelle. Väkeä on lähtenyt jo nyt sen verran, että taloa varmaan täytyy vielä täydentää uusilla julkkiksilla. Kovin helppoa rekrytointi ei varmaankaan ole. Poliitikkoja olisi kiva nähdä mukana, mutta arvelenpa, että Mauri Pekkarista tai Timo Soinia ei talossa nähdä. Teuvo Hakkaraista voisi ehkä pyytääkin. Matti Nykänen voisi mukaan vaikka ilmaantua, silloin voittajasta ei olisi epäselvyyttä jos vaan muuten pysyisi talossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti