maanantai 1. heinäkuuta 2013

Parempaa vointia

Tänään oli paremmat voimat taas käytössä. Pyöräiltyä tuli 15 km ja tuntui hyvältä.  Samassa tuli katsottua parasta urheiluviihdettä, kun pääasiassa 5-11-vuotiaat kilpailivat yleisurheilukentällä. Yritys oli kova, mutta sijoituksilla ja tuloksilla ei ollut niin suurta väliä. Hyvä niin.  Ja tuon ikäisiä eivät tule vielä vahtaamaan tilastoja pitävät partasuiset spekulaatioheikit, jotka arvottavat kuka on hyvä ja kuka ei. Tämän ikäisistä ei vielä tiedä, eikä tarvitse tietää kuka on huippu-urheilija.

Confederations cupista täytyy sanoa loppukaneettina, että oli mahtava turnaus katsoa. Hienoja maaleja ja väkevää taistelua. Italiasta pidin enemmän kuin yleensä, koska se pelasi sellaista aktiivista jalkapalloa johon se taidot oikeasti riittävät. Pisteet valmentaja Prandellin rohkealle tavalle pelata.

Itselleni jäi mieleen tukku suosikkipelaajia. Italian maalivahti Buffon on uskomaton pelaaja koko turnausta ajatellen. Valtava määrä huipputorjuntoja. Toppari David Luiz Brasilialla oli mieleeni, monipuolinen urheilija ja viihdyttävä pelaaja. Japanin Honda on mahtavan tekninen ja yritteliäs pelaaja. Uruguayn tähtisikermästä Cavani nosti koko ajan tasoaan ja oli lopussa huikea. Topviitoseen on pakko ottaa mukaan diiva Neymar, joka on kieltämättä poikkeuksellinen pelaaja taidoiltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti