perjantai 19. heinäkuuta 2013

Lihaskato

Tuntuu, että viimeisetkin lihakset olivat kokonaan kadonneet, joten vuoteen omana sai olla tänään aika lailla. Jalat eivät oikein kantaneet. Jos jotain positiivista, niin pää kuitenkin yllättävän kirkas.

Venäjällä yllättävä mukava käänne, kun oppositiojohtaja vapautettiin ainakin väliaikaisesti. Hänet tuomittiin eilen viideksi vuodeksi vankilaan kavalluksesta. Tuomiota on pidetty poliittisena ja nyt tuo oppositiojohtaja päästettiin vapaaksi odottamaan vetoomustuomioistuimen päätöstä. Venäjän johdon kannalta tilanne olisi näyttänyt aika rumalta ja merkinnyt sille vahinkoa kansainvälisesti, joten pieni joustaminen tässä tapauksessa varmasti on viisasta. Toivottavasti oikeus, mitä sitten tarkalleen onkaan, voittaa tilanteessa.

Mikähän Finnairin koneisiin on tullut, kun kolmannen kerran viikon sisällä pitää lento keskeyttää ja palata kotikentälle. Tulee vaan mieleen, että ei kai koneiden huollossa ole säästetty liikaa. Toivottavasti asiat saadaan kuntoon heti, Finnairilla on kuitenkin hieno maine eräänä maailman turvallisimmista lentoyhtiöistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti