sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Viikko takana

Voimiltaan tosi vaisu päivä tänään. Voi olla, että alkuviikon puuskutukset veivät veronsa. Ehkä sykettä pitää nostaa harvemmin. Peruskuntoa kun ei ole kovinkaan paljon.

Nukuttua sai ihan hyvin "radio päällä"-menetelmällä. Elävän arkiston radiolähetystä tulee Yle-puheessa klo 0.00-6.00. Kun radio höpöttää taustalla, ajatukset tarttuvat sopivasti siellä kuultuihin asioihin, saa ajatukset pois itsestä ja muut taustaäänet peittyvät alle. Nukahtaminen on helppoa ja jos heräilee välillä voi kuunnella tekstiä. Melkoisia helmiä ovat löytäneet lähetettäviksi. Elävässä arkistossa oli viime yönä radioselostuksia vanhoista urheilukisoista, ainakin Juha Väätäisen voittojuoksua selostettiin. Puoliunesta jäi mieleen, miten hän haastattelussa kertoi doping-testiin joutumisestaan (v. 1971).

Confederation cupin pronssiottelu pelattiin alkuillasta. Huikeita maaleja taas ja rankkareilla ratkaisut. Loppuottelussa ESP-BRA. Viime ottelussa en aivan pitänyt Neymarin elkeistä. Mielestäni niin hyvän pelaajan ei tarvitse filmata eikä provosoida. Tuollainen kääntyy nopeasti itseään vastaan. Tuskin yleisö tai sponsorit kovin paljoa pitävät moisista otteista. Pitkä matka näyttää olevan Messin asenteeseen. Tämän takia taidan olla lievästi Espanjan puolella - hyvää ottelua toki toivoen. Ja tietenkin paras voittakoon.

Päivitys 3.00

Huikea näytös Brasilialta! Ei jäänyt epäselvää, mikä joukkue maailman paras tällä hetkellä. Alussa kansallislaulujen kohdalla toinen joukkue seisoi kentällä suolapatsaina ja toinen lauloi intohimoisesti haluten tuoda voiton yleisölle. Espanja on voittanut jo niin paljon, että nälkä ei ole enää parhaimmillaan. Brasilia laittoi heti työhanskat käteen ja parin minuutin jälkeen peli oli jo 1-0.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti