tiistai 11. kesäkuuta 2013

Belarus osa 2

Päivä taas edellistä aktiivisempi. Pääsi käymään pitkästä aikaa kauppa-autolla ja kaupungissakin tuli käytyä enemmän seuramiehen roolissa toki. Mutta olo rohkaiseva. Päivä oli kesän tähän asti kolein, kun hädin tuskin taisi 10 c astetta mennä rikki.

Valko-Venäjä - Suomi peli alkamassa hetken kuluttua. Olen hakenut tunnelmaa katsomalla viimeviikkoista kotiottelua samojen joukkueiden välillä. Vastustus tulee olemaan tänään kova. Ensimmäisessä pelissä silmään pisti se, että V-V on taitava ja vaarallinen joukkue. Tänään Belarus voi olla liekeissä. Suomen olisi helpompi pelata, jos sillä olisi kaksi Roman Jeremenkoa. Yksi rakentavana keskikenttäpelaajana ja toinen hyökkääjänä, mutta kun ei ole niin jommasta kummasta täytyy tinkiä.

Tänään, jos eka vartti pysytään mukana ja vielä puolen tunnin oli kohdalla 0-0, niin ihan hyvät mahdollisuudet ovat tulokseen. Tim Sparv tulee peliin mukaan ja häneltä odotan paljon hyvää pääpeliä ja syöttöpeliä, mitkä eivät ole Tainion vahvuuksia. Tainio on loukkaantuneena.

23.10
Paljon oli pelissä hyvää ja tuuriakin, hyvä tasuri vaikka enempääkin tarjottiin. Roman taas selkeästi paras.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti