sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Mukava päivä

Parempi oli tämä päivä. Kolme tuntia jaksoi olla ylhäällä melko aktiivisena. Toki illan päänsärky iski tänäänkin suhteellisen voimallisesti.

Tuli käytyä Yli-Lauroselan talomuseossa, joka on kyllä mykistävä paikka. Siirtyminen 1800-luvulle hetkeksi on rauhoittava kokemus. Suosittelen. Kahvilakin toimii tehokkaasti.

Joskus ihmettelen median linjaa ja tasapuolisuutta. Soinin puolue oli ostanut Helsingin Sanomien etusivun, jossa se kertoo oman totuutensa Kreikan vakuuksista. Tästä nousi haloo. Ei asiasta, vaan  rahankäytön näkökulmasta. Hurskain oli RKP:n Stefan Wallin, joka ehdotti että rahat olisivat paremmin joutaneet sotaveteraaneille. Huh huh, miten halpaa populismia. Laittaakohan RKP oman puoluetukensa veteraaneille. Vai onko hallituspuolueilla jostain syystä tarve vaihtaa puheenaihetta?

Säät taas sekaisin Euroopassa. Tsekki, Saksa, Itävalta ja Sveitsi osittain kaaostilassa tulvien takia. Kauhajoellakin kerrottiin tulleen vettä yli 50 mm kahdessa tunnissa. Toivottavasti Kekkos-oopperan areena ei joudu upoksiin.

Lukijakommenttina tuli eilisestä kirjoituksesta tieto, että poro vaihtaa kevyemmän turkin kesäksi. Vaihtoaikaa sanotaan räkäksi.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti