tiistai 18. kesäkuuta 2013

Elämän kauneudesta nauttimista

Otsikko tuli lennosta Ajankohtaisesta kakkosesta. Luterilainen pastori haaveili seurakuntakeskuksesta erittäin köyhään Tallinnan Mustamäkeen. Hän toivoi, että ihmiset voisivat kokoontua seurakunnan yhteyteen nauttimaan elämän kauneudesta. Tuossa ilmaisussa oli jotakin koskettavaa ja oikeastaan kuvaa tätä päivää omalta osaltani.

Kuvauspäivä tänään keskussairaalassa. Oli tosi mukavasti jutteleva hoitaja, joka kevensi tilannetta kivasti. Tärkeää, että juurta jaksaen selitetään mitä tehdään.  Psykologisella puolella on iso merkitys potilaan kannalta ja täytyy sanoa, että hoitajista on ollut kaikkiaan tosi hyvät kokemukset. Tuloksista tietää enemmän ensi viikolla.

Kuvausten jälkeen oli mukava päästä vähän käymään kaupungilla pitkästä aikaa.

Jalkapallon sarjataulukoita kun katsoo, on uskomatonta että VPS johtaa liigaa ja SJK ykköstä. Alueen junnupuolella mukana olleelle nämä ovat kivoja uutisia. Muualla Suomessa on tullut välillä kuittailua pesäpallopitäjistä ja ihmetelty, että osataanko Pohjanmaallakin pelata jalkpalloa. Näköjään osataan.

Morsetusharrastus jatkui tänään kuunteluharjoituksilla. Koodin kuunteleminen on ainakin sata kertaa vaikeampaa, kuin kirjoittaminen. Piipityksestä pitäisi erottaa piippauksen pituus, apua ei tule äänen korkeudesta eikä väristä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti