sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kohokohta

Järven ympäri 16 km polkupyörällä oli päivän riemu. Helposti meni ja keuhkot kestivät hyvin. Mukava huomata, että kunto parantunut merkittävästi. Matkalla tuli paistettua makkaraa ja tarinoitua mukavia rannalla. 5-vuotias kyllästyi istumaan turvaistuimessa  ja innostui juoksemaan loppumatkasta. Juoksi 5,5 km maaliin asti. Tullut selvästi äitiinsä.

Parin päivän takainen takapakki on selvinnyt kortisoniperäiseksi. Yhtenä aamuna lääkkeen ottaminen yksinkertaisesti unohtui ja se riitti "pysäyttämään" elimistön, koska kehon oma tuotanto on tauolla.

Eilen taas upea ottelu Confederatons cupissa. Brasilia höyhensi Italian 4-2. Harvinaista, että Buffonin piikkiin meni kolme maalia. Häntä on pidetty hyvänä paluupallojen siivoajana, mutta eilen meni kaksi suoraan vastapelaajalle. Yhden vaparin hän nukkui täysin. Kaikkiaan upean kiihkeä ottelu, joka muistetaan myös junnutasoisesta tuomarivirheestä. Tuomari hyväksyi vihellyksen jälkeisen maalin ja tunnusti ottelun jälkeen reilusti virheensä. Lopputulokseen ei tilanne vaikuttanut, koska tilanteesta olisi tullut rankkari muuten. Ainakaan ottelua ei tällä virheellä ratkaistu.

Jamaikan pikajuoksijoita olen kommentoinut vähän hammastelevaan sävyyn ensimmäisen doping-käryn jälkeen. Yohan Blake ei osallistunut karsintoihin ja suorastaan hämmästynyt en ole, kun Usain Bolt ilmoitti tänään jäävänsä pois joistakin tulevista kisoista. Voi olla, että syksyä kohti tulokset huononevat tai tulee vammoja, jotka eivät millään parane.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti