perjantai 7. kesäkuuta 2013

Lääkäripäivä

Lääkärissä tuli käytyä parin viikon takaisten perusteellisten kuvausten tiimoilta. Kolmen päivän kuvausten tulokset olivat hyvin niukat.

Vanhoihin kuviin ei oltu tehty vertailua, joten  taudin kehityksestä ei saatu tietoa. Päätä ei sittenkään oltu kerroskuvattu, joten ei lisätietoa siitäkään. Neljä päivää siinä meni yhteensä. Mutta joskus puuttuva tieto voi olla helpotuskin.

Keskiviikkona lääkärit pitävät meetingiä ja sitten perjantaina katsotaan miten edetään.

Tarkkaavainen lukija oli huomannut seanneeni Nils Holgerssonin ja Vladimir Putinin. Pieniä miehiä kumpikin, mutta juuri Holgersson lensi hanhiparven mukana ja Putin puolestaan lumikurkien kanssa.

Kaikenlaista outoa huhua tuohon eroon näyttää muutenkin liittyvän. Tulevaisuus kertonee lisää, mitä taustalla on.

Suomi pelasi futiksessa Valko-Venäjää vastaan. Onnekas voitto 1-0 omalla maalilla. Jos Hämäläinen olisi osunut palloon, se olisi kaiketi ollut paitsio. Viihteellisintä pelissä oli orava, joka tepasteli kentällä pelin joukossa ottelun alussa. Suomelta aika väsynyt esitys ja Belarus oli paljolti aktiivisempi ja paikkoja olisi ollut useampaankin maaliin.  Olisi toivonut isäntäjoukkueelta enemmän halua. Aika paljon roiskimista ja virheitä.

Pidin erityisesti Romanin pelistä, joka rakensi peliä eniten. Maalivahti Mäenpää pelasi virheettömästi, ja olisi huonommalla pelillä voinut hukata voiton.  Pasanen pärjäsi yllättävän hyvin pitkän maaottelutauon jälkeen vaikeassa paikassa topparina.

Huolestuttavaa oli se, että Suomen joukkueella usealla pelaajalla alkoi krampata jalat 70 min kohdalla. Se on merkki siitä, että seurajoukkueessa ei saa pelata tarpeeksi. Esim. Ringin ja Pukin pitäisi löytää sellainen joukkue, jossa saa pelata täysiä otteluita ja kestävyys kehittyisi.

Seurasin mielenkiinnolla Mikael Forssellin peliä. Aikanaan häntä pidettiin Euroopan lupaavimpana juniorina. Hänhän lähtikin 17-vuotiaana Chelseaan vuolemaan kultaa, mutta ura jäi erittäin keskinkertaiseksi kansainvälisellä tasolla. Olen välillä miettynyt, että miksi näin kävi?

Polvivammoilla oli oma osansa asiassa. Miklu tänään? Hävisi Pukille selvästi ainakin kahdessa asiassa. Nopeudessa Pukki aivan toista luokkaa sekä lähtö- että juoksunopeudessa.  Toinen oli juoksujen oveluus ja ajoitus. Jokainen näki, ettei Miklulla toiminut yhtään. Pukilla se on luonnostaan hallussa. Onko niin, että nämä lahjakkuuden palaset puuttuvat Miklun repusta? Jos hän saa pallon maalin edessä, niin parempaa maalintekijää saa etsimällä hakea.


 Päiv. 21:18

Uusintakatselun jälkeen on korjattava, että Suomen maali ei olisi ollut paitsiomaali vaikka Hämäläinen olisikin osunut/osui palloon. Puolustuksessa oli yksi mies alempana, jota en aluksi huomannut

Päiv. 22:18


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti