lauantai 1. kesäkuuta 2013

Pikkuisen parempaa annettiin

Olo oli parempi kuin edeltävinä päivinä, vaikka lakkiaisiin ei lähtijäksi ollutkaan. Toki pitänyt olla hyvin varovasti makuulla, mutta tämä päivä mentiin aika pienellä päänsäryllä ja yskimisellä. Lääkkeiden ajoitus taisi onnistua myös hyvin. Ne kun pitäisi osata ottaa oikeat oikeaan aikaan. Itse olen vielä sitä sorttia, joka mieluummiin ottaa myöhään ja vähemmän.

Palasin sotapeliklassikkoon, jonka kaikki tuntevat - laivanupotuspeliin. Hyvä kännykkäsovellus, jota oli rentouttavaa pelata. Mietin aluksi, että onko tämä peli tuuria, matematiikkaa vai psykologiaa. Eilen olin vielä häviävä pelaaja ja tänään lopuksi voittava. Mielipiteeni kallistui matematiikan puolelle, täytyy jaksaa toimia koko pelin tarpeeksi johdonmukaisesti. Toki niinkin, jos tutut pelaavat paljon vastakkain, psykologinen puoli korostuu, kun tuntee toisen metkut. Jos pelaa netissä, tällä tuskin on vaikutusta.

Eilen pohdin HJK:n hermostuneisuutta. Tänään taas takkiin kotonurmella, joka oli Muurisen aikana vuosia voittamattomana. Kolmas perättäinen kertoo jo kriisistä joukkueessa. Tekonurmella kotipelien  pelaaminen on vieläkin niin suuri etu, että HJK:n tasoisen joukkueen pitäisi se hyödyntää.

Utsjoella melkein 32 c astetta tänään. Mahtavaa, toivottavasti poroilla ei tule kuuma, kun on sama asu kuin talvella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti