perjantai 10. toukokuuta 2013

Kiitos Oman!

Tänään sen verran edistystä, että pääsin omin voimin keittiöön ruokailemaan. Parina päivänä ollut aika vuodepotilaana. Istumaan on toki päässyt.

Eilen Ranska voitti Venäjän 2-1 vieläpä voitonpäivänä, mikä MM-historian suurimpia yllätyksiä. Onneksi ei vastassa ollut Saksa, se vasta olisi ollut tosi hirtehistä, koska voitonpäivänä muistellaan Saksan häviötä toisessa maailmansodassa. Tänään nähdään, että onko Venäjä koonnut rivinsä vai onko ote lepsahtanut. Perinteisesti Venäjä pelaa tappiotilassa huonosti, mutta saa hurmoksen päälle ollessaan voitolla.

Suomi jätti Mikko Koivulle vielä paikan auki, kun Minnesota putosi. Olen seurannut Mikon pelejä tarkasti. On saanut paljon kritiikkiä omalta joukkueeltaan. Ei tehopisteitä lainkaan pudotuspeleissä ja +/- tilastoissa viidessä ottelussa -6. Tämä on NHL:n kolmanneksi huonoin lukema eli sijoitus 328/330.
 Vaikea uskoa, että hänellä olisi mitään annettavaa maajoukkueelle, kun ei ole täydessä kunnossa. Ehkä osaa itse kieltäytyä.

Suomalaiset panttivangit Jemenissä vapautuivat lähes viiden kuukauden odottelun jälkeen. Hieno juttu! Ja media toimi maltillisesti olemalla julkaisematta heidän nimiään. Naurattaa vain se, että joka paikassa täytyy sanoa julki, että Suomi ei maksanut lunnaita. Ja jokainen kai ymmärtää, että tämä on valhe, joka on pakko sanoa. Tuskin sieppaajilla on ollut mitään hyväntahtoisuuskamppanjaa käynnissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti