perjantai 17. toukokuuta 2013

Hellepäivä

27,5 c lämmintä eli aivan oltiin maan kärkilukemissa tänään. Pohjois-Espanjassa lämpötila laski lähelle nollaa, ja lumisade sotki liikennettä. Kyllä meillä on hieno ilmasto täällä pohjoisessa!

Ministereitä on tänään kierrätetty. Jutta pääsi näyttämään kuka on kuka. Kyllä ministerin paikat näyttävät kelpaavan. Ei uutiskuvista vaikea ole päätellä, kuka on saanut ja kuka menettänyt salkun.

Suomi sitten pääsi 26:n joukkoon Euroviisuissa. En usko Suomen jäävän viimeiseksi, pieni kohu voi jopa nostaa Suomen asemaa, vaikka itse olisin jättänyt loppunumeron pois. Omia suosikkeja  karsinnan jälkeen Tanska, Norja, Viro, Venäjä ja Ruotsi ja Suomi tietysti.

Monikohan tietää, että, että seitsemän finaalikappaleen taustalla on ruotsalaistekijät: Ruotsi, Suomi, Norja, Venäjä, Azerit, Hollanti ja Georgia. Sieltä voi tilata, jos haluaa hyvän biisin ensi vuodeksi.

Kiekossa kävi taas satumainen tuuri. Vastustaja kilautti kolme kertaa tolpaan ja teki paljon enemmän maalipaikkoja, mutta Suomi onnistui niistä harvoista paikoista, joita oli. Sekin oli onnekasta, että Ruotsi tulee vastaan. Ruotsi voitti paljon paremman joukkueen eli Kanadan.

Vointi tänään kohtuullinen, ehkä vähän huonompi kuin eilen, muttei mitään dramatiikkaa, enemmän vähäenergisyyttä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti