keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kaikenlaista jännättävää


Kesän tuoksu voimistuu kaiken aikaa ja linnut laulavat yöt ja päivät. Luontoäänistä myös ruohonleikkuri testattu.

Jääkiekon alkusarja päättyi ja nyt alkaa tosipelit. Suomella meni yli kaikkien odotusten ja niin usein käy, odotukset ei paranna suoritusta. Suomi voitti molemmat viime vuoden finalistit. Onhan Suomella ollut melkoista tuuria mukana. Toivottavasti se saa jatkoa, ettei kisat ole huomenna ohi. Raannan maagisuus on pikkuisen sulanut, kun on mennyt helppoja maaleja. Näkyy torjunta-asennossa, on enemmän kumarassa kuin ekoissa otteluissa. Häneltä toivotaan huomenna paljon Slovakiaa vastaan.

Euroviisukarsinnat tuli katsottua. Todella iso tapahtuma Euroopassa ja isäntämaa Ruotsissa. Suomessa tuskin ymmärretään, miten valtavasta sirkuksesta on kysymys, vaikka kyllä täälläkin seurataan Euroviisuja. Ja onhan tämä eurooppalaisuutta positiivisimmillaan, kansat kohtaavat hyvässä hengessä.

Omat suosikit ekassa karsinnassa olivat Tanska, Venäjä ja Viro. Montenegro kyllä meni harvinaisen huonon vitsin piikkiin. Suomellakin on kunnon show tänä vuonna. Taso on niin kova, että tuskin pärjää, mutta Krista pistää itsensä kunnolla likoon mikä on kiva nähdä. Turha lähteä nöyristelemään, vaan täysillä vaan kaikki peliin.

Olo tehnyt tänään ison kaaren. Ihan matalimmalla ei tarvinnut käydä, kun olon heiketessä osaa jo reagoida heti. Iltaa kohti olo mennyt parempaan.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti