perjantai 24. toukokuuta 2013

Geenilekurilla


Tälle viikolle osuikin paljon mielenkiintoista. Tänään oli aika geenilääkärille, joka oli tulllut Turusta Vaasaan vastaanottokäynnille. Pieni ammattikunta, noin 30 koko maassa. Lähete oli tehty puoli vuotta sitten, joten kovin usein eivät ilmeisestie täällä päin liiku. Juttu meni suunnilleen niin, että suvun sairaudet laitettiin paperille etukäteen ja sitten miettimään mitä niistä voitaisiin päätellä. Minun tapauksessani lähdetään etsimään yhtä geenimutaatiota, joka sopisi kasvaintyyppiin ja ehkä muihin suvun sairauksiin parhaiten. Verikokeesta lähdetään liikkeelle, joista tehdään DNA-analyysit

Aamulla ei meinannut millään päästä liikkeelle. Viikon aktiviteetit alkoivat jo vähän painaa, mutta onneksi sai itsensä liikkeelle. Päivällä nukuin päiväunet niin, että melkein kolme tuntia katosi jonnekin. Päänsärkyä ollut ajoittain, kirkkaalla auringonvalolla lienee osuutta asiaan.

Huomista mestarienliigan finaalia tässä jo odotellaan. Bayern ja Dortmund tulevat pelaamaan huikean pelin. Bayernin ylpeys ei kestä puolustusvoittoista peliä. On hävinnyt pari kertaa katkerasti, viimeksi viime vuonna rankkareilla vaikka hallitsi peliä täydellisesti. Dortmund puolestaan janoaa yllätysmahdollisuutta, johon sillä on aivan hyvät mahdollisuuden.














g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti