sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Euroviisukommentit



Paras biisi vaan voitti eli Tanska. Se jäi ensimmäisenä soimaan päähän, siinä oli heti voittajan maku. Onnea Emmelie de Forest!

Azerit onnistuivat hyvin esityksessään. Lasikuutio oli mieletön idea. Itselleni Ukraina oli täysi yllätys, siltä en osannut mitään odottaa. Ennakkosuosikeistani Norja oli neljäs ja Venäjä viides.

Huomattavaa, että viidestä parhaasta kappaleesta kolme oli ruotsalaistekoa eli osaamista löytyy. Lisäksipä voittajan isä on ruotsalainen, joten kiekko-ottelusta katkerana voi pitää kohtuullisena sitä että Ruotsi itse ei pärjännyt kovin hyvin tällä kerralla. Ihan kaikkea ei heillekään. Robin veti aivan hyvin tosi vaikeasti laulettavan laulunsa, mutta biisi ei koskettanut.

Suomen sijoitus 24. Kristan esitys oli jotenkin rähjäinen ja meni vähän yli, huonommin meni kuin semifinaaleissa. Harmi! Provosoiva loppusuudelma oli typerä juttu, ei se korostanut biisin hyviä juttuja mitenkään. Osoitti tyylitajun puutetta, mikä lyö kynsille aika nopeasti tällaisissa kekkereissä. Rämäpäinen ja pirteä esitys kuitenkin.

Mielenkiintoista oli se, että kuudesta vapaapaikkafinalistista vain yksi pääsi paremman puoliskon joukkoon. Isot maat Englanti, Ranska, Saksa, Espanja olivat aivan sivuraiteilla. Italia sentään pärjäsi jotenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti