torstai 16. toukokuuta 2013

Jumbo bongattu

Viikon lintuhavainto: Jumbojetti Ilmajoella! Taivaalla iso lentokone suihki niin komeasti neljällä moottorilla, että piti tarkastaa mikä se oli. Se oli Boieng 747 matkalla Moskovasta Chigagoon. Www.flightradar24.com-sivulta pystyy reaaliaikaisesti katsomaan, mitä koneita taivaalla kulloinkin liikkuu. Usein koneet ovat matkalla Japanin ja Keski-Euroopan välillä.

Vapautunut panttivankipariskunta esiintyi tänään tiedotustilaisuudessa kolmella kielellä sujuvasti ja analyyttisesti. Vaikuttivat olevat täysissä järjissään ja hyvinvoivina melkein viiden kuukauden vankeuden jälkeen. Upeaa ja uskomatonta! Toivottavasti tuo asia on saatu pian selväksi, jottei monia viikkoja tarvitse enää käsitellä asiaa. Ei ne lunnasasiat vatvomalla selviä eivätkä ainakaan muutu.

Kiekossa USA pudotti Venäjän, ja Sveitsi Tsekin. Jo on aikoihin eletty! Ruotsi pelaa altavastaajana Kanadaa vastaan. Ruotsin "tami" Micke Renberg arvioi Ruotsille 20 % mahdollisuuksia kanukkeja vastaan. Välieräpareista tulossa yllätyksellisiä. Kun se Raanta nyt osaisi taas seistä päällään tarpeen vaatiessa.

Olo on ollut hyvä muihin päiviin verrattuna. Kaari suunnilleen saman muotoinen, mutta kauttaaltaan parempaa ollut vointi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti