perjantai 19. kesäkuuta 2015

Nokian comeback ja paavin puhe

Tänään tuli monen salaa toivoma uutinen, Nokia palaa puhelinmarkkinoille. Tämä tulee tapahtumaan jo ensi vuonna. Me suomalaiset olemme todella paljon velkaa Nokialle. Se toi Suomelle sellaista vaurautta, jota voidaan vain kaiholla muistella. Nokia on nimenä edelleen muistissa maailmalla ja oikealla ohjelmistolla varustettuna se voi aivan hyvin saada jälleen markkinaosuutta itselleen. Itse puhelimia ei tulla valmistamaan Suomessa.
---
Paavi esitti voimakkaita näkökulmia ympäristökysymyksiin liittyen. Erikoista oli mielestäni se, miten suuren uutisen isot uutiskanavat tekivät asiat. Paavilla on suuri huoli ympäristön tilasta ja hän vaatii ihmiskuntaa varjelemaan luomakuntaa. Ylen ja maikkarin uutisissa en huomanmut minkäänlaista asiasta mainintaa. Sen sijaan presidentti Niinistön vierailusta Venäjälle en ole kuullut sanottavan yhtään mitään kansainvälisessä mediassa.    
 ---
Tänään tuli pyöräiltyä lähes tunnin lenkki. Kokemus oli nautinnollinen vaikka vettä niskaan vähän tulikin. Toivottavasti ei iske takapakkia vointiin. Vielä ei sellaisesta ole merkkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti