torstai 11. kesäkuuta 2015

Kentän laidalla taas

Liigajoukkueen harjoituksia pääsi tänään seuraamaan läheltä, kun olivat tuoneet PR-syistä joukkueen emäpitäjään erään tunnetun juoman kotiseudulle. Se oli antoisaa. Joukkue valmistautui otteluun HJK:a vastaan. Tekeminen oli huolellista ja luulen, että HJK ei tule pääsemään ottelusta helpolla vaikka kotonaan pääsevät ottelemaan. Kiva oli nähdä, miten monipuolisesti hyvä ammattilaisjoukkue pystyy pelaamaan harjoitustilanteessa.

Mukava oli myös päästä vaihtamaan ajatuksia päävalmentajan kanssa ja huomata että olimme tehneet samankaltaisia havaintoja joistakin pelillisistä asioista. Ottelutahti on ollut hurja. Nyt on pelattu jo kolmannes otteluista vaikka kesä ei ole kunnolla alkanutkaan. Hauska oli nähdä, miten jotkut pelaajat tekivät valtavan hyvällä asenteella ja selvästi haluavat urallaan eteenpäin. Joillakin tekeminen oli vähän löysempää, mutta yksien harjoitusten perusteella ei tietenkään saa tehdä liikaa johtopäätöksiä.

Vointi oli suorastaan mahtaava tänään. Taisi olla kolmas hyvä päivä peräkkäin, mutta tänään olo oli tasainen ilman notkahduksia. Siitä täytyy olla kiitollinen. Hyvän mielen aiheita oli muitakin, leppoisasti meni päivä kaiken kaikkiaan, vaikka olihan siellä joukossa pieniä vastoinkäymisiäkin. Tärkeää on osata suhteuttaa asiat toisiinsa. Pienistä asioista ei pidä tehdä suuria.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti