torstai 4. kesäkuuta 2015

Isänmaan asialla?

Eilinen päivitys jäi pyörimään bittiavaruuteen eikä tullut ajallaan julki. Google jumpittelee...

Seuraava teksti kuuluisi eiliseen.

"Kyllä oli oppositiolla paljon asiaa hallitukselle tänään. Keneltäkään ei olisi saanut ottaa mitään eikä kukaan kertonut mistä olisi löytynyt lisää jaettavaa. Oli vähän surkuhupainen keskustelu. Kyllä oppisiossakin pitäisi olla halua viedä "isänmaan asiaa" eteenpäin. Nyt oli kovin hurskasta väkeä kommentoimassa hallituksen sinänsä erittäin kovia toimia. "
---
Tänään keskiviikkona julkaistiin mielipidemittaus, jossa keskusta oli ottanut lisää kaulaa kilpailijoihinsa. Sipilän insinöörihallituksen muodostus on saanut selvästi ihailua kansalta. Jatkossa numerot tulevat todennäköisesti alas, koska kuuri on erittäin kova kaikille.
---
Perussuomalaisten pakolaiskanta ei tunnu oikein asialliselta nykyisessä maailmantilanteessa. Ensiksikin, se tuntuu sydämettömältä. Eri asia on Tunisian kautta Italiaan pyrkivät elintasopakolaiset, joita hämärämiehet välittävät kyseenalaisin keinoin Eurooppaan. Heidät saa palauttaa koteihinsa Länsi-Afrikkaan rakentamaan omaa maataan. Aivan eri asia on Syyrialaiset, joiden maa on pirstaleiksi pommmitettu. Olen seurannut Ruotsin keskustelua, jonka nyt havaitsen hyvin erilaiseksi. Ruotsalaiset ovat kantaneet isosti vastuuta asiassa. Ruotsissa iloitaan siitä, että Syyriasta on tullut paljon koulutettua, motivoitunutta, kielitaitoa vaille valmista työväkeä. SVT:n kyselyn mukaan kolmasosa syyrialaisista on korkeasti koulutettuja. Olisikohan Suomessa tarvetta osaajille?

---

Viime yönä elettiin tragediaa, kun hoidossa ollut pupu löytyi kuolleena laatikostaan. Ilmeisesti joku suolistosairaus vei jo iäkkään kanin mennessään. Kanin aika oli tullut täyteen.
---
Vointi ollut kohtalainen, välillä on ollut hankalampaa välillä helpompaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti