lauantai 27. syyskuuta 2014

Tormenta de Vesa

Touhua täynnä päivä. Jotain pientä sai aikaan. Näin illalla takki onkin taas kovasti tyhjä. Olen nähnyt  pyyteettömyyttä tänään, mikä on tehnyt vaikutuksen, kuten epäitsekkyydellä on tapana tehdä. Oppimista olen tutkinut omakohtaisesti espanjaprojektillani. Nyt tuntuu, että on alkanut päästä vauhtiin kunnolla. Vajaa 70 tuntia jäljellä pakerrusta.

Vesa-myrsky oli päivän juttu, Ainakin se kuulostaa hurjalta. Toivottavasti lamput palavat kirkkaina joka tuvassa sähkökatkojen jälkeen.

Kansakunnan "ylijumalia" on onnistuttu lepyttämään ilmeisen hyvin, kun luottoluokittajat armahtivat ja pitivät luokituksen ylimmässä ryhmässä. Pudotus olisikin maksanut 100 miljoonaa. Kyllähän tuolla rahalla jo tekee jotakin. Ainakin 30-40 koulua sillä saa remontoitua.

Jokereilla on alkanut hyvin KHL:ssä sekä urheilullisesti että yleisömäärällisesti. Tänään oli täysi tupa 13000 katsomassa ottelua. SM-liiga puolestaan riutuu, yleisömäärät ovat pienentyneet. Jyväskylässä oli alkuviikolla alle 2600 katsojaa. Quo Vadis, liiga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti